Mocotech wordt onderdeel van Iver

Mocotech wordt onderdeel van Iver.

Mocotech, specialist in montage en onderhoud van windturbines, bundelt krachten met Iver: experts in wind.

 

LELYSTAD / FRANEKER – Meer goed nieuws voor Iver: Mocotech heeft zich deze maand ook bij de groep aangesloten. Iver, ontstaan uit de fusie van F&B Group en Certion, liet recent weten verder te gaan onder deze nieuwe naam. Ook Mocotech mag zich hier vanaf heden dus onder voegen.

De nieuwe samenwerking is een mooie volgende stap in de groeistrategie van Iver. Met de toenemende complexiteit en vraag naar experts in windenergie zijn nauwe partnerschappen essentieel. “De energietransitie is nu, en dat vraagt veel van ons. Met de bundeling van kennis en capaciteit vergroten we onze daadkracht en efficiëntie. Ook onze opdrachtgevers zullen dit merken. Er liggen veel uitdagingen, daarbij ook veel kansen in de markt. We moeten continu blijven ontwikkelen om deze bij te benen,” aldus Sjoerd Bartlema, CEO van Iver.

Mocotech kenmerkt zich net als Iver door jarenlange expertise in services rondom windturbines. Het bedrijf werkt met een energiek team aan het windrendement van haar opdrachtgevers en is gespecialiseerd in diverse vooraanstaande merken turbines. Met een brede expertise in windenergie, van assemblage, montage en demontage tot onderhoud en storingen, sluiten de services van Mocotech naadloos aan bij die van Iver.

Ook op cultuur matchen de bedrijven goed: “Daadkracht, verantwoordelijkheidsgevoel en betrouwbaarheid typeert ons. We zetten onze schouders onder elke klus, zijn deskundig en leveren kwaliteit,” stelt Bas Lolkema, oprichter van Mocotech. “We werken al jarenlang samen en kennen elkaar goed. Ik ben dan ook trots dat onze samenwerking nu bezegeld is. Ook voor onze mensen biedt het veel mogelijkheden voor ontwikkeling; hun horizon wordt verbreed.”

Mocotech zal zich onder Iver voegen, met Sjoerd Bartlema als CEO. Oprichter Bas Lolkema blijft werkzaam binnen de groep en zal zich in de eerste instantie richten op de oorspronkelijke activiteiten van Mocotech.

 

Over Iver – Experts in wind

Hard werken aan het waarmaken van onze ambities, met energie en toewijding. Dat is de betekenis van onze naam, Iver. Ons bedrijf is ontstaan uit het samengaan van F&B Group en Certion, experts in wind. Door onze krachten te bundelen, kunnen we ons specialisme nóg beter inzetten om de uitdagingen van onze opdrachtgevers uit handen te nemen. We leveren met een team van 75 collega’s, 24 uur per dag, 7 dagen per week full service aan windturbines. Onze visie? Samen met de leiders van de energietransitie maken wij hun duurzame missie waar. Dat doen we door maximaal rendement te halen uit de wind, op land en op zee, in Nederland en Europa.

 

Meer weten over ons? Bezoek onze over ons pagina.