Full-service partner in wind

Experts in windenergie.

Onze klanten helpen het hoogste rendement uit hun windturbines te halen. Dat is waar wij energie van krijgen. Elke dag, al 25 jaar. Door heel Nederland en daarbuiten, op land en op zee. Als uw partner in wind leveren wij full-service windturbine onderhoud. Deskundig en volledig op maat.

Lees meer

Werken met Iver betekent:

De performance van windturbines verbeteren

De levensduur van uw windturbines verlengen

Het risico op downtime verminderen

Kosten besparen door preventief windturbine onderhoud

Wat nog meer logisch is voor Iver?

Een heel leven lang

Onze professionals kunnen inspringen op elk moment in de levenscyclus van de turbine. Of het nu gaat om windturbine onderhoud en service of blade repair, acute hulp bij storingen, montage of demontage, onze opdrachtgevers kunnen op ons rekenen.

Diensten | Windturbine service, inspectie, rope access
V

1. Installatie
Nieuwe en gebruikte windturbines

V

2. Service & onderhoud
Aanbesteding, onderaanneming en toezicht

V

3. Hoofdcomponenten verwisselen
Levering en renovatie van onderdelen

V

4. Inspectie
Zoals eigenaarsinspecties, aankomstinspecties, levenscyclusinspecties

V

5. Blade services
Reparaties, onderhoud en inspecties

V

6. Ontmanteling
Projectbeheer van de ontmanteling van de turbine en de installatiebalans

V

7. Hergebruik, recycling en repower
Verkoop en opslag, reserveonderdelen en recycling

Meer halen uit uw windturbines?

Wij zijn bekend met alle vooraanstaande merken windturbines.

Uw uitdaging, onze zorg

“Wat de uitdaging ook is, wij
klaren de klus. In Nederland en
daarbuiten, op land en op zee.”

Onze diensten

Windturbine servicecontracten

Alleen een turbine in topconditie levert optimaal rendement. Daarom is windturbine onderhoud zo belangrijk. Door goed voor uw windturbine(s) te zorgen, beperkt u de kans op plotselinge uitval of gebreken. Bij Iver heeft u naast ons basispakket keuze uit verschillende preventieve onderhoudspakketten. Van specifieke controle en service-upgrades tot totaalonderhoud. Ook bij een acute storing staan wij paraat. In ons magazijn zijn de meest gangbare onderdelen direct opvraagbaar.

Montage en demontage

Hoelang wilt u kunnen profiteren van uw windturbine? De juiste montage van een windturbine draagt bij aan een hoger rendement en langere economische levensduur. Ook een goede demontage is van belang: hiermee verhoogt u de restwaarde van uw turbine. Het hele traject, van montage tot demontage, waaronder ook bekabeling en start-up, wordt door onze specialisten verzorgd. Wij helpen u graag op weg!

Hoofdcomponenten verwisselen

Een defecte generator, hoofdlager of tandwielkast? Ook het uitwisselen en leveren van hoofdcomponenten van windturbines nemen wij uit handen. Met een tijdige wisseling van uw hoofdcomponenten voorkomt u ongeplande stilstand.

Blade services

Een goede beschikbaarheid van een windlocatie is belangrijk, maar onderaan de streep wilt u een optimaal rendement zien. Door de rotorbladen met blade services in perfecte conditie te brengen en goed te onderhouden, verhogen wij de productieopbrengst en haalt een turbine meer rendement. Onze blade specialisten zijn gekwalificeerd en uitstekend opgeleid om het kleinste detail een groot verschil te laten maken.

Inspectie en advies

Presteert uw windturbine zo goed als verwacht? Om u daar een beeld van te geven, voeren wij windmolen inspecties uit. De onderzoeksresultaten vertalen wij naar een overzichtelijk inspectierapport. Altijd objectief en onafhankelijk. Zo weet u tot in detail in welke staat uw windturbine verkeert en wat u kunt doen om meer uit uw turbine te halen. Kansen om te optimaliseren? Ook daar denken wij graag over mee.

Aanvullende diensten

Ook voor randzaken zijn wij een betrouwbare partner: van hoogspanningsonderhoud, verzekeringen en vergunningen tot de handel in (reserve)onderdelen. Wij begrijpen dat ons vak vraagt om maatwerk. Als partner in windenergie weten wij alles van windturbines en -locaties. Onze specialisten springen graag bij, waar uw uitdaging ook zit.

Vragen over onze diensten?

Laat het ons weten!

De beste mensen
voor de klus

Ons team bestaat uit een mix van projectleiders, senior servicemonteurs, nieuw opgeleide service monteurs en specialisten op het gebied van inkoop, verkoop en veiligheid. Werken bij Iver betekent uitgedaagd worden en uitgedaagd blijven. Met begeleiding en windturbine onderhoud trainingen op maat, en opdrachten die energie geven. Ook werken bij Iver?

Zij vertrouwen al op ons.