Avontuur van
ongekende hoogte.

Daag mij uit!Collega’s vertellen

Ga met ons
de hoogte in!

Jij houdt van techniek, jij houdt van avontuur.

Die twee komen perfect samen in jouw nieuwe baan bij Iver. Wij leveren al 25 jaar totaalservice rond windturbines, van service en onderhoud tot montage en demontage. In Nederland en daarbuiten, op land en op zee. Wil jij jouw technische kennis en kunde inzetten, buiten werken en de wind in je haren voelen terwijl je de meest uitdagende klussen uitvoert?

Waarom jij kiest voor Iver:

Werken op land én zee

Op de gaafste plekken

En de meest diverse klussen

In Nederland en ver daarbuiten

Met het leukste team specialisten

Volgens jouw eigen ontwikkelplan

Draag bij aan een
duurzame toekomst.

De energietransitie is nu. Maak jij het verschil?

De vraag blijft groeien, de uitdagingen worden steeds complexer. Dat biedt ons veel mogelijkheden; om positieve impact te maken en de wereld te verduurzamen. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om onze kennis van wind in te zetten om onze duurzaamheidsmissie te realiseren. Wil jij de baan van je dromen uitoefenen en tegelijkertijd jouw steentje bijdragen aan de wereld van morgen?

“Wanneer je aankomt bij een nieuwe opdracht heb je vaak de meest nieuwe en grote turbines. Je werkt op grote hoogte; iedere dag weer op een andere locatie. Dat maakt mijn werk zo mooi.”

“Ik werk veel samen met de monteurs buiten, waardoor ik niet alleen een kantoorbaan heb, maar ook actief betrokken ben bij de praktijk. Je moet het ook met z’n allen doen; je kan het niet alleen.”

“Bij Iver is elke dag uitdagend. Werken op hoogte betekent 100% moeten kunnen vertrouwen op je team. We zijn echt op elkaar aangewezen, waardoor we een hechte band hebben.”

Zij vertrouwen al op ons:

Ook in dit rijtje?

Word onderdeel
van ons team!

Of je nu ervaren bent in de wind of nieuw in het vak, bij Iver ontwikkel je op de manier die bij jou past.

Ben jij betrouwbaar, verantwoordelijk en een echte teamplayer? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou. Graag praten we met je verder over jouw ambities.

Tina

HR manager
+31 (0)6 82 01 18 66

Vacatures

Commercieel Medewerker Binnendienst

Commercieel Medewerker Binnendienst

Hé jij daar, met je vlotte babbel. Ben jij op zoek naar een uitdagende commerciële functie waarbij jouw technische achtergrond van pas komt? Maar wil je daarnaast ook maatschappelijke impact hebben met jouw werk? Dan past onze vacature Commercieel Medewerker Binnendienst helemaal bij jou! Met jouw commerciële en technische bijdrage zorg jij samen met de buitendienst dat de windturbines van onze klanten optimaal presteren.

Lees meer
Service Planner

Service Planner

Jij bent een echte spin in het web; een planner, een coördinator. De werkzaamheden rond het onderhoud van windturbines van begin tot eind succesvol laten verlopen? Daar zorg jij wel voor. Jij bent de verbindende factor tussen de wens van klanten, de binnen- en buitendienst, en het magazijn; jij bent hun eerste én laatste aanspreekpunt. Zo zorg jij dat alles zorgvuldig gepland wordt op het gebied van capaciteit, beschikbaarheid en materialen. Iets voor jou, vliegende keep?

Lees meer

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Stel jezelf voor via een open sollicitatie!