Avontuur van
ongekende hoogte.

Daag mij uit!Collega’s vertellen

Ga met ons
de hoogte in!

Jij houdt van techniek, jij houdt van avontuur.

Die twee komen perfect samen in jouw nieuwe baan bij Iver. Wij leveren al 25 jaar totaalservice rond windturbines, van service en onderhoud tot montage en demontage. In Nederland en daarbuiten, op land en op zee. Wil jij jouw technische kennis en kunde inzetten, buiten werken en de wind in je haren voelen terwijl je de meest uitdagende klussen uitvoert?

Waarom jij kiest voor Iver:

Werken op land én zee

Op de gaafste plekken

En de meest diverse klussen

In Nederland en ver daarbuiten

Met het leukste team specialisten

Volgens jouw eigen ontwikkelplan

Draag bij aan een
duurzame toekomst.

De energietransitie is nu. Maak jij het verschil?

De vraag blijft groeien, de uitdagingen worden steeds complexer. Dat biedt ons veel mogelijkheden; om positieve impact te maken en de wereld te verduurzamen. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om onze kennis van wind in te zetten om onze duurzaamheidsmissie te realiseren. Wil jij de baan van je dromen uitoefenen en tegelijkertijd jouw steentje bijdragen aan de wereld van morgen?

“Wanneer je aankomt bij een nieuwe opdracht heb je vaak de meest nieuwe en grote turbines. Je werkt op grote hoogte; iedere dag weer op een andere locatie. Dat maakt mijn werk zo mooi.”

“Ik werk veel samen met de monteurs buiten, waardoor ik niet alleen een kantoorbaan heb, maar ook actief betrokken ben bij de praktijk. Je moet het ook met z’n allen doen; je kan het niet alleen.”

“Bij Iver is elke dag uitdagend. Werken op hoogte betekent 100% moeten kunnen vertrouwen op je team. We zijn echt op elkaar aangewezen, waardoor we een hechte band hebben.”

Zij vertrouwen al op ons:

Ook in dit rijtje?

Word onderdeel
van ons team!

Of je nu ervaren bent in de wind of nieuw in het vak, bij Iver ontwikkel je op de manier die bij jou past.

Ben jij betrouwbaar, verantwoordelijk en een echte teamplayer? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou. Graag praten we met je verder over jouw ambities.

Tina

HR-adviseur Recruitment
+31 (0)6 82 01 18 66

Vacatures

Servicemonteur

Servicemonteur

Jij bent een technische allrounder. Je houdt van techniek, je houdt van avontuur. Al helemaal wanneer deze twee samenkomen. Met jouw nauwkeurige blik zorg jij ervoor dat windturbines altijd maximaal presteren. Werken op 100 meter hoogte? Dan ben jij op je best. Jouw vrienden noemen je onbevreesd. Jij noemt jezelf een professional. Iemand die verantwoordelijkheid pakt. Herken jij jezelf hierin, als senior, junior of zij-instromer? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Lees meer
Servicemonteur

Senior servicemonteur

Jij bent een technische allrounder. Je houdt van techniek, je houdt van avontuur. Al helemaal wanneer deze twee samenkomen. Met jouw nauwkeurige blik zorg jij ervoor dat windturbines altijd maximaal presteren. Werken op 100 meter hoogte? Dan ben jij op je best. Jouw vrienden noemen je onbevreesd. Jij noemt jezelf een professional. Iemand die verantwoordelijkheid pakt. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Lees meer
Servicemonteur Rotorblad

Servicemonteur Rotorblad

Jij draait op volle toeren als je op grote hoogte aan het werk bent. Techniek en avontuur zijn onmisbaar in jouw leven. Een baan vol afwisseling en uitdaging, dat is wat jij zoekt. Jij bent onbevreesd en professioneel. Met jouw nauwkeurige blik zorg jij ervoor dat windturbines altijd maximaal presteren. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Lees meer

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Stel jezelf voor via een open sollicitatie!

Solliciteer!

Kun je niet wachten om bij ons te beginnen?
Laat je gegevens achter, voeg je cv en motivatiebrief toe en druk op de knop! We kijken uit naar jouw sollicitatie.

Sparren over jouw toekomst bij Iver? Bel +31 (0)6 82 011 866 en vraag naar onze HR-adviseur Recruitment Tina.