Wij zijn Iver.

Hard werken aan het waarmaken van onze ambities, met energie en toewijding.

Dat is de betekenis van onze naam, Iver. Ons bedrijf is ontstaan uit het samengaan van F&B Group, Certion, Mocotech en Solvento. Experts in wind. Door onze krachten te bundelen, kunnen we ons specialisme nóg beter inzetten om onze opdrachtgevers door heel Europa te ontzorgen. We werken met een team van 120 collega’s, 24 uur per dag, 7 dagen per week aan het windrendement van onze opdrachtgevers.

Lees meer

Met energie
werken aan de
wereld van morgen.

Onze visie? Als expert in windenergie ontzorgen wij opdrachtgevers door heel Europa in het behalen van hun duurzame missie.

Samen met de leiders van de energietransitie veranderen we doelstellingen in realiteit. We kijken omhoog en denken vooruit, zijn ondernemend en blijven altijd in ontwikkeling.

Onze bedrijfsfilm

Alleen samen creëren
we een duurzame wereld.

De planeet een stuk groener achterlaten voor volgende generaties.

Wij voelen ons verantwoordelijk om ons talent en onze kennis van wind hiervoor te benutten. Dat is waarom we doen wat we doen. We staan zij aan zij met onze opdrachtgevers, partners en de beste professionals. We zetten steeds een extra stap en dagen elkaar uit. Ook onze partnerships zijn duurzaam. Hoe kunnen we het meeste uit onze samenwerkingen halen?

Onze kernwaarden

Zij vertellen waar wij voor staan.

Het zijn onze belangrijkste pijlers, waaraan we onszelf en onze organisatie continu toetsen. Ze bepalen hoe we met elkaar en met onze relaties omgaan, en hoe we ons werk doen. We kunnen ze alleen waarmaken als we ze voelen en doorleven.

Deskundig

Betrouwbaar

Verantwoordelijk

Samen

Elke dag een
stap verder.

Ook wij dragen ons steentje bij aan een
duurzame planeet.

We werken optimaal samen met de natuur en richten onze bedrijfsvoering duurzaam in. Zo zijn we energiepositief; met onze eigen windmolens en zonnepanelen wekken we meer energie op dan we verbruiken. Onze bussen rijden op blauwe diesel en oude materialen krijgen bij ons een tweede leven. In ons toekomstmanifesto staat welke acties wij nu ondernemen om onze planeet groener achter te laten. Dit doen we door bewust om te gaan met onze mensen, omgeving, product en supply chain.

Onze missie

“Met energie werken aan de wereld
van morgen, door samen met de
leiders van de energietransitie hun
duurzame missie waar te maken.”