De logica van Iver.

Voor ons is veel vanzelfsprekend.

Dat we de klus klaren, onze afspraken nakomen, moeten veranderen. Dat we oog en aandacht hebben voor elkaar en de wereld om ons heen. Met de logica van Iver bent u altijd gegarandeerd van service op het hoogste niveau. Wat wij verder volstrekt normaal vinden?

Lees meer

Veiligheid voorop!

Werken in wind is meer dan voldoen
aan de laatste veiligheidsvoorschriften.

Het betekent dat we iedere dag bewust moeten omgaan met onze veiligheid en die van anderen. Onze professionals zijn gecertificeerd, worden doorlopend getraind en gaan uitstekend beschermd op pad. Verder zijn we VCA gecertificeerd en werken we volgens de Arbocatalogus windenergiebedrijven van brancheorganisatie NWEA.

Ook vanzelfsprekend

—  Full service partner in windmolens
—  Servicecontracten op maat
—  Deskundig, veilig en betrouwbaar
—  Altijd directe hulp bij storing
—  Verantwoordelijk voor uw uitdaging
—  Al 25 jaar specialist in wind

Ook vanzelfsprekend

—  Full service partner in windmolens
—  Servicecontracten op maat
—  Deskundig, veilig en betrouwbaar
—  Altijd directe hulp bij storing
—  Verantwoordelijk voor uw uitdaging
—  Al 25 jaar specialist in wind

Onze kernwaarden

Deskundig, betrouwbaar,
verantwoordelijk, samen.

Deskundige service

De hoogste kwaliteit service kunnen we
alleen bieden met de beste mensen, de beste
materialen en gereedschappen.

Onze collega’s zijn specialisten met kennis en jarenlange ervaring op alle type turbines, in alle mogelijke omstandigheden. Ze zijn deskundig opgeleid en getraind, op de hoogte van alle geldende veiligheidsregels en de laatste ontwikkelingen in ons vak.

Betrouwbare partner

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij
het hoogste rendement halen uit hun turbines.

Vandaag en morgen. Wat we afspreken, dat komen we na. Dat betekent dat we onze contracten naleven, onze monteurs op tijd beginnen en dat onze opdrachtgevers altijd weten waar ze aan toe zijn. Presteren op hoog niveau betekent kunnen bouwen op elkaar.

Verantwoordelijk

Wij pakken onze verantwoordelijkheid.
Voor ons werk, elkaar en onze planeet.

We gaan duurzaam om met het eigendom van onze opdrachtgevers en doen wat we beloven. Als werkgever pakken we niet alleen de verantwoordelijkheid voor de professionele ontwikkeling van onze mensen, maar ook voor hun welzijn op de werkvloer. Ook voelen we ons verantwoordelijk om onze kennis van wind en de passie voor ons vak optimaal te benutten. Daarom geven we het goede voorbeeld en committeren we ons aan onze eigen duurzame missie.

Samen

Alleen samen creëren we een
duurzamere wereld.

Daarom zijn onze relaties langdurig en altijd gericht op de toekomst. Of we nu bovenin een turbine werken, bouwen aan onze organisatie of samen met onze opdrachtgevers de beste oplossingen realiseren, we staan zij aan zij en gaan duurzame samenwerkingen aan.

Zij vertrouwen al op ons.

Certificeringen

Natuurlijk zijn wij VCA** 2017/6.0 gecertificeerd. Hiermee leggen wij de basis om iedere dag veilig en gezond te werken. Daarnaast hebben onze experts alle vereiste opleidingen succesvol afgerond.