Lancering Iver op WindDay

F&B Group en Certion gaan samen Iver heten. Dat heeft het bedrijf op donderdag 16 juni 2022 bekend gemaakt op WindDay, de grootste jaarlijkse beurs in Nederland op het gebied van windenergie en duurzaamheid.

Namens Iver waren Sjoerd Bartlema (CEO), Klaas Meindertsma (CFO), Bart Thiele (Key Account Manager), Jesse Cuperus (Manager Sales & Operations) en Bodisco Woudstra (Service Manager) aanwezig op WindDay met een eigen stand. Hier maakten zij de lancering bekend en ontmoetten zij relaties, partners en klanten. De naamswijziging is onderdeel van een bredere herpositionering van het bedrijf, dat met een sterke, eenduidige identiteit naar buiten wil treden. Benieuwd naar het verhaal van Iver? Bekijk dan de aftermovie om een indruk te krijgen van de lancering- en het event. 

 

 

Volg nu onze nieuwe LinkedIn pagina Iver – Experts in wind en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met energie werken aan de wereld van morgen. Daar staan we voor.

#iver #expertsinwind